YRITYS

Warkop Oy: Puusepäntehdas

Warkop Oy on perustettu 2004. Yhtiö harjoittaa Varkauden tehtaillaan puun jalostamista saunan lauteiksi sekä oviksi ja ikkunoiksi.

Warkop Oy on puhtaasti suomalaisessa perheyhtiöomistuksessa, minkä lisäksi Varkauden kaupunki omistaa yhtiöstä 12 %. Toimiva johto on myös osoittanut vahvan sitoutumisensa yhtiöön ja sen toiminnan kehittämiseen tulemalla vuonna 2013 vähemmistöosakkaiksi yhtiöön.

Yhtiön asiakaskunta muodostuu taloteollisuudesta, rakennusliikkeistä, jälleenmyyjistä sekä yksityisistä henkilöistä. Warkop Oy on vuoden 2014 alussa lanseerannut Prosauna-konseptin, jonka avulla yhtiö parantaa tuotteidensa saatavuutta avaamalla pääkaupunkiseudulle Prosauna-myymälän yhteistyössä Saunapro Oy:n kanssa.
Warkop Oy työllistää yli 20 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 2 miljoonaa euroa.

Saunapro Oy: Vantaan saunakauppa

Saunapro Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka vastaa ensimmäisen Prosauna-myymälän liike- toiminnasta Vantaan Petikossa. Yhtiön työntekijät ovat myös yhtiön omistajia, joten asiakkaita palvelemassa on erittäin motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö.

Saunapro Oy palvelee sekä yksityisiä että ammattiasiakkaita. Yhtiö tarjoaa Prosauna-konseptin mukaiset tuotteet ja palvelut asiakkaan toivomalla tavalla. Henkilökohtainen ja joustava palvelu sekä laadukkaat tuotteet ovat viihtyisän myymälän lisäksi yhtiön tunnusmerkit.