Väliovet

Paneloidut väliovet ja lasiset väliovet

Valmistamme paneloidut väliovet erikoismittaisina sekä vakiomitoilla.  Valikoimastamme löytyy perinteinen mäntypaneloitu väliovi sekä lehtipuista valmistetut väliovet, jotka voidaan toteuttaa joko perinteisellä stp paneleilla tai nykyaikaisilla sts paneleilla. Panelointi voidaan sijoittaa joko ovirungon tasaan tai ovirungon päälle. Myös pariväliovi toteutuu kauttamme luontevasti ja oveen voidaan upottaa kohteeseen sopiva lasi. Väliovet voidaan myös sävyttää tai maalata asiakkaan toivomilla sävykoodeilla.

Suosituimmat väliovemme toteutetaan Naava ja Hiili design-ovistamme. Näistä ovista toteutetaan myös näyttäviä saunan ovia.  Molempien ovien panelointi tehdään vaakaan ja panelina käytetään sts profiloitua panelia. Ovet eroavat toisistaan siten että Naavaovi on lehtipuusta valmistettu sisäovi, kun taas Hiilioven panelointi toteutetaan oksattomasta säteittäin sahatusta sts männystä. Lehtipuusta valmistetut ovet ovat luonteeltaan hieman pehmeämpiä kuin sts panelista toteutettu Hiili oli, jonka ulkonäköä voitaisiin kuvailla särmikkääksi.

Valikoimiimme kuuluvat myös lasiset väliovet, joita käytetään pääosin pesuhuoneen ja pukuhuoneen välisenä kostean tilan ovena. Tätä ovea voidaan soveltaa myös muissa sisätilojen oviratkaisuissa. Oven karmit tehdään valkeaksi maalatusta männystä mutta myös muut tuotannossamme käytettävät materiaalit ovat mahdollisia. Karmit voidaan sävyttää myös muilla väreillä. Lasiset väliovet tehdään pääosin satiini tai harmaa-satiini lasista mutta myös muut lasivaihtoehdot ovat mahdollisia.