Väliovet

Paneloidut väliovet ja lasiset väliovet

Valmistamme paneloidut väliovet erikoismittaisina sekä vakiomitoilla.  Valikoimastamme löytyy perinteinen mäntypaneloitu väliovi sekä lehtipuista valmistetut väliovet, jotka voidaan toteuttaa joko perinteisellä pyöreäreunaisella stp-paneeleilla tai nykyaikaisilla suorareunaisella sts-paneeleilla. Panelointi voidaan sijoittaa joko ovirungon tasaan tai ovirungon päälle. Myös pariväliovi toteutuu kauttamme luontevasti ja oveen voidaan upottaa kohteeseen sopiva lasi. Väliovet voidaan myös sävyttää tai maalata asiakkaan toivomilla sävykoodeilla.

Suosituimmat väliovemme toteutetaan Naava- ja Hiili-design-ovistamme. Näistä ovista toteutetaan myös näyttäviä saunan ovia.  Molempien ovien panelointi tehdään vaakaan ja paneelina käytetään sts-profiloitua paneelia. Ovet eroavat toisistaan siten että Naava-ovi on lehtipuusta valmistettu sisäovi, kun taas Hiili-oven panelointi toteutetaan oksattomasta säteittäin sahatusta sts-männystä. Lehtipuusta valmistetut ovet ovat luonteeltaan hieman pehmeämpiä kuin sts-paneelista toteutettu Hiili-ovi, jonka ulkonäköä voitaisiin kuvailla särmikkääksi.

Valikoimiimme kuuluvat myös lasiset väliovet, joita käytetään pääosin pesuhuoneen ja pukuhuoneen välisenä kostean tilan ovena. Tätä ovea voidaan soveltaa myös muissa sisätilojen oviratkaisuissa. Oven karmit tehdään valkeaksi maalatusta männystä mutta myös muut tuotannossamme käytettävät materiaalit ovat mahdollisia. Karmit voidaan sävyttää myös muilla väreillä. Lasiset väliovet tehdään pääosin satiini- tai harmaa-satiini-lasista mutta myös muut lasivaihtoehdot ovat mahdollisia.