Ulko-ovet

Puuovi käyttötarkoituksen mukaan

Ulko-ovi kannattaa valita käytön mukaan. Mökkiovi toteutetaan usein 40 mm vahvuisesta ovirungosta, koska kesämökkiä käytetään keväästä syksyyn. Mökkiovi voidaan toteuttaa myös 55 mm vahvasta ovirungosta. Tällöin kesämökkiä tai huvilaa käytetään myös talvisin. 55 mm vahvasta rungosta valmistettu ulko-ovi soveltuu lämpöarvonsa puolesta juuri ympäri vuoden lämmitettäviin asuntoihin. Mikäli ovi tehdään 70 mm vahvuisesta rungosta, on kyseessä jo omakotitaloon soveltuva ovi, jonka lämmönläpäisykerroin alittaa reilusti 1 W/m2K. Ulko-ovi voi siis näyttää ulospäin lähes samanlaiselta mutta ovirungon vahvuus määrittää käyttötarkoituksen.

Ovea valittaessa kannattaa pitää mielessä, että se on paikallaan kymmeniä vuosia, joten älä tyydy kompromissiin vaan tilaa se tuote minkä tarvitset! Rajatapauksissa suosittelemme valitsemaan aina jämerämmän vaihtoehdon.

Valmistamme perinteisten ovimallien lisäksi myös asiakkaiden luonnosten mukaisia ovia. Ovi voidaan toteuttaa erikoismittaisena tai moduulimittaisena. Myös pariovet kuuluvat tuotevalikoimiimme.  Normaalisti toimitamme ovet ilman pintaheloja mutta saatavilla on myös edullinen kromattu helapaketti, jonka voimme asentaa valmiiksi oveen tai toimittaa tarviketoimituksena.

Meiltä saa ovet puuvalmiina tai valmiiksi maalattuina sävykoodien mukaan. Käytämme ovissamme vähäoksaista mäntypaneelia, joten myös perinteinen Mökkiovi voidaan maalata ilman pelkoa maalauksen alta nopeasti paljastuvista isokokoisista oksankohdista.

Varaston ovet, pihaovet ja ikkunat

Mallistoomme kuuluu myös erilaisia varaston ovia, ikkunoita sekä autotallin ovia. Meiltä saa ovet ja kevyet ikkunat piharakennukseen sekä varastoon huokein hinnoin.

Piharakennuksen ikkunat tai varaston ikkunat voivat olla kiinteitä tai ulkoapäin avattavia.