Saunan ovet

Saunan lasiovi tai puinen saunan ovi samasta paikasta

Saunanovi onnistuu kauttamme paneloituna, lasisena tai näiden kahden yhdistelmänä. Saunan lasiovi voidaan toteuttaa useista eri lasivaihtoehdoista ja lasioven karmeihin sekä vetimiin on myös saatavilla useita puulajeja. Vakiotuotannostamme löytyy lasinen saunanovi nuppivetimellä tai pystyvetimellä. Näyttävyyttä hakevalle löytyy myös design-lasiovi Sarastus. Sarastus on yksilöllisesti saunan ja pesuhuoneen värimaailman mukaan tilattava lasinen saunanovi. Lasioven tunnistaa pystyvetimestä sekä oven sivurunkopuista, jotka asettuvat molemmin puolin lasia. Näin oveen saadaan normaalia lasiovea massiivisempi ulkonäkö, kuitenkaan menettämättä lasioven tilaan tuomaa valoisuutta. Oven puuosat voidaan toteuttaa männystä, tervalepästä, haavasta, lämpökäsitellystä haavasta, lämpökäsitellystä tervalepästä tai jättiläistuijasta. Myös muut puulajit ovat mahdollisia. Oven lasiosa voidaan puolestaan toteuttaa yleisesti saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Valmistukseemme kuuluvat perinteiset paneloidut saunanovet sekä puukehykselliset lasiovet. Lisäksi olemme tuottaneet viimevuosina paneloituja saunanovia lehtipuista, kuten tervalepästä, haavasta ja lämpökäsitellystä haavasta. Saunanovi voidaan paneloida perinteisesti pystyyn tai vaakaan, jolloin oven panelointi sijoittuu usein ovirungon päälle ja panelina käytetään perinteistä stp-panelia. Nykyaikaisen ilmeen perinteiselle puuovelle tuo puolestaan sts-paneli. Olemme luoneet paneloiduille puuovelle kaksi Design-ovimallia: Naava ja Hiili.  Naava-ovi on lehtipuusta valmistettu modernin tyylin paneloitu saunanovi pystyvetimellä. Lehtipuusta tehdyt puuosat tuovat oven pintaan mukavaa pehmeyttä ja ovirungon tasaan paneloitu n. 120 mm leveä korkealaatuinen sts paneli antaa ovelle suoraviivaisen ja nykyaikaisen ilmeen.

Saunanovi Hiili on myös modernin tyylin paneloitu saunanovi pystyvetimellä. Särmikäs ja oksaton STS-paneeli on viivamaisen linjakas. Panelointi asemoidaan myös ovirungon tasaan, mikä antaa tuotteelle uniikin ja nykyaikaisen ilmeen.

 

Lisäksi valmistamme saunanovia asiakasluonnosten perusteella erikoipuulajeilla ja lasivaihtoehdoilla. Pystymme verhoilemaan oven asiakkaan pyytämillä paneleilla ja tekemään oveen esimerkiksi pyöreän ikkunan. Lisäksi ovi voidaan pintakäsitellä valmiiksi. Mikäli tarvitset erikoisoven, pyydä tarjous.