Saunan ovet

Saunan lasiovi tai puinen saunan ovi samasta paikasta

Saunan ovi onnistuu kauttamme paneloituna, lasisena tai näiden kahden yhdistelmänä. Saunan lasiovi voidaan toteuttaa useista eri lasivaihtoehdoista ja lasioven karmeihin sekä vetimiin on myös saatavilla useita puulajeja. Vakiotuotannostamme löytyy lasinen saunan ovi nuppi- tai pystyvetimellä. Näyttävyyttä hakevalle löytyy myös design-lasiovi Sarastus. Sarastus on yksilöllisesti saunan ja pesuhuoneen värimaailman mukaan tilattava lasinen saunan ovi. Lasioven tunnistaa pystyvetimestä sekä oven sivurunkopuista, jotka asettuvat molemmin puolin lasia. Näin oveen saadaan normaalia lasiovea massiivisempi ulkonäkö, kuitenkaan menettämättä lasioven tilaan tuomaa valoisuutta. Oven puuosat voidaan toteuttaa männystä, tervalepästä, haavasta, lämpökäsitellystä haavasta, lämpökäsitellystä tervalepästä tai jättiläistuijasta. Myös muut puulajit ovat mahdollisia. Oven lasiosa voidaan puolestaan toteuttaa yleisesti saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Valmistukseemme kuuluvat perinteiset paneloidut saunan ovet sekä puukehykselliset lasiovet. Lisäksi olemme tuottaneet viimevuosina paneloituja saunan ovia lehtipuista, kuten tervalepästä, haavasta ja lämpökäsitellystä haavasta. Saunan ovi voidaan paneloida perinteisesti pystyyn tai vaakaan, jolloin oven panelointi sijoittuu usein ovirungon päälle ja paneelina käytetään perinteistä pyörereunaista stp-paneelia. Nykyaikaisen ilmeen perinteiselle puuovelle tuo puolestaan suorareunainen sts-paneeli. Olemme luoneet paneloiduille puuovelle kaksi Design-ovimallia: Naava ja Hiili.

Naava-ovi on lehtipuusta valmistettu modernin tyylin paneloitu saunan ovi pystyvetimellä. Lehtipuusta tehdyt puuosat tuovat oven pintaan mukavaa pehmeyttä ja ovirungon kanssa tasaan paneloitu n. 120 mm leveä korkealaatuinen sts-paneeli antaa ovelle suoraviivaisen ja nykyaikaisen ilmeen.

Saunan ovi Hiili on myös modernin tyylin paneloitu saunanovi pystyvetimellä. Särmikäs ja oksaton STS-paneeli on viivamaisen linjakas. Panelointi kiinnitetään myös tasaan ovirungon kanssa, mikä antaa tuotteelle uniikin ja nykyaikaisen ilmeen.

 

Lisäksi valmistamme saunan ovia asiakasluonnosten perusteella erikoispuulajeista ja erilaisilla lasivaihtoehdoilla. Pystymme verhoilemaan oven asiakkaan pyytämillä paneeleilla ja tekemään oveen esimerkiksi pyöreän ikkunan. Lisäksi ovi voidaan pintakäsitellä valmiiksi. Mikäli tarvitset erikoisoven, pyydä tarjous.