Saunan lauteet

Valmistamme saunan lauteet mittojen mukaan, valmislaudepaketteina ja laude-elementteinä. Meiltä löytyy laude moneen makuun ja käyttötarkoitukseen. Toimitamme saunan lauteita koko Suomen alueelle ja myös ulkomaille.

Lauteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista huolellisesti valikoiden, joten asiakas saa aina saunaansa laadukkaan suomalaisen lauteen, josta voi olla ylpeä. Sauna tehdään aina useiksi vuosiksi kerrallaan, joten uuden lauteen hankinnassa ei pidä tehdä kompromissia vaan kannattaa tilata kokonaisuus, josta on iloa pitkäksi aikaa. Tarjoamme lauteiden lisäksi myös muita saunoihin liittyviä tuotteita, kuten oman valmistuksemme saunan ovia, saunan paneeleita, kiukaita ja valoja.


Valmislaudepaketit: helppo ja nopea ratkaisu

Jos saunan lauteeksi on suunnitteilla yksinkertainen suoran seinän laude, kannattaa tutustua valmislaudepaketteihimme, joita voi tilata verkkokauppamme kautta. Valmislauteita saa joko elementtimittaisina mutta myös valmiiksi asiakkaan ilmoittamien mittojen mukaan katkottuina. Lauteiden toimitussisältöjä voidaan muokata tuotekortissa tapauskohtaisesti. Pystyt esimerkiksi tilaamaan lauteet erikoisleveinä ja valmiiksi sävytettyinä. Voit myös jättää joitakin lauteen osia pois, mikäli et niitä tarvitse.

Valmislauteita on tällä hetkellä saatavilla kolmea eri mallistoa: Basic-laude, Pro-laude sekä Mahti-laude.

Mahtilaude on jykevä lankkulaude, jossa on selkeä suomalainen muotokieli. Mahtilaude on nimenomaan lankkulaude. Lauteen tunnistaa 40x215 mm paksuista lankuista sekä suojakaiteesta, joka toteutetaan 80x80 mm paksusta tolpasta. Suosituin Mahti- laudepakettimme on valmistettu kuusesta mutta laudetta saa myös tehtynä tervalepästä sekä lämpökäsitellystä haavasta. Myös muut puulajit ovat mahdollisia ja niitä tarjotaan tarjouspyyntöjen mukaan.

Pro-laudepaketti on puolestaan moderni ja linjakas laudepaketti, jossa laudelaudat sijoitetaan pitkittäin lauteen runkojen suuntaisesti. Lauteen tunnistaa 120 mm leveistä laudelaudoista, jotka sopivat hyvin pariksi nykyään niin suosituille leveille saunan paneeleille. Pro-laudetta valmistetaan tervalepästä ja lämpökäsitellystä haavasta.

Basic-laude on perinteinen ja laadukas laude, jossa laudelaudat ovat poikittain suhteessa lauteen runkoon. Basic-laudetta valmistetaan kuusesta, tervalepästä, haavasta, lämpökäsitellystä haavasta sekä lämpökäsitellystä männystä. Myös muut puulajit ovat mahdollisia ja niitä tarjotaan tarjouspyyntöjen mukaan.


Design-lauteet

Saunanlauteet mittojen mukaan suunniteltuna ja toiveiden mukaan toteutettuna työmaalle.

Valmistamme saunan lauteita mittatarkasti asiakastoiveiden mukaan ja 3D-suunniteltuna. Tällöin luomme saunasta tarkan 3D-mallinnoksen, jonka avulla asiakas saa kuvan, miten laudemalli soveltuu uuteen saunan jo ennen projektin alkua. Meihin kannattaa olla yhteydessä jo silloin, kun saunaremontti tai uusi sauna on suunnitteilla. Voimme tällöin antaa neuvoja saunan tilojen suunnitteluun. Näin eri lauteiden ja laudemallien vaatimat mitoitukset tulevat huomioiduksi oikealla tavalla jo ennen saunaprojektin alkua.

Hyväksytämme saunan lauteiden 3D-suunnitelmat asiakkaallamme ennen lauteen valmistuksen aloittamista. Tällä vältetään epäselvyydet myyjän ja asiakkaan välillä. Suunnittelun tuloksena saatte yksityiskohtaiset asennusohjeet, joiden avulla lauteiden asennus onnistuu, vaikka ei sattuisi olemaan ammatiltaan kirvesmies mutta omaa jonkinlaista nikkarointitaitoa.

Saunan lauteiden mallistomme on laaja. Valikoimastamme löytyy varmasti vaativaakin asiakasta miellyttävä laude. Laudemallistomme muotoilu on suuntaa antava ja pyydettäessä teemme lauteisiin asiakasta tyydyttäviä muutoksia. Pystymme muokkaamaan saunan lauteiden muotoilua kustannustehokkaasti, koska suunnittelumme on suoraan yhteydessä tuotantoomme. Näin pystymme toteuttamaan luovasti ja joustavasti myös haastavampia kohteita jopa täysin asiakkaan määrittämien yksityiskohtien mukaan. Anna ammattilaisten suunnitella ja toteuttaa sinulle unelmiesi sauna!


Prosauna

Laadun takeena poromerkki

Prosauna on saunatuotteiden ympärille luotu tuotemerkkimme, joka osoitus ennen kaikkea suomalaisesta työstä. Prosauna-tuotemerkki kertoo, että tuote on valmistettu vuosikymmenten kokemuksella nykyaikaisia valmistusmenetelmiä hyödyntäen. Prosauna-tuotteet kunnioittavat suomalaista puusepänperinnettä ja käytössä olevaa raaka-ainetta. Prosaunalle on luotu oma verkkosivustonsa, johon pääsee tutustumaan osoitteessa www.prosauna.fi.

Olemme ylpeitä eritoten mittojen mukaan toimitettavien saunan lauteidemme laadusta ja ulkonäöstä. Tämän vuoksi merkitsemme mittatilauksena toimitettavat laudemallimme Prosauna-tuotelogollamme. Logon ideana on lappilainen poromerkki, joka on osoitus laadukkaasta suomalaisesta tuotteesta sekä saunaasi yksilöllisesti suunnitellusta lauderatkaisusta. Kun näet tämän poromerkin saunassa, tiedät ainakin seuraavat asiat:

  1. Tuote on suunniteltu ja valmistettu yksilöllisesti juuri kyseiseen saunaan Warkop Oy:n Varkauden tehtaalla
  2. Tuotteen on valmistanut suomalainen puuseppä
  3. Tuotteen valmistukseen käytetyt materiaalit on jalostettu mahdollisimman pitkälle suomalaisena työnä


Laude-elementit

Nopea ja monipuolinen ratkaisu

Teemme myös yksittäin tilattavia laude-elementtejä, joilla voi rakentaa helposti joko suoran seinän lauteen tai näyttävän kaarevan kokonaisuuden. Saunan laude-elementti soveltuu eritoten kohteisiin, joissa ei ole varmuutta saunan toteutuvista mitoista tai kohteisiin, joihin tarvitaan vain yksittäisiä osia eikä kokonaista laudepakettia.


Pukuhuoneen penkit ja jakkarat

Valmistamme jakkaroita ja penkkejä vakiomitoin mutta myös erikoismittaisina. Yksinkertaisen penkin tai jakkaran voi tilata suoraan verkkokaupastamme, mutta mikäli haetaan yksilöllistä tilaan soveltuvaa yksilöllistä säilytysratkaisua, kannattaa pyytää tarjous. Jos meille lähettää havainnekuvan tai muutamalla lauseella kuvauksen halutusta penkistä, pystymme tarjoamaan ratkaisun 3d-mallinnuskuvin. Teemme myös pukuhuoneen penkkejä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille rst-rungoille tarjouspyyntöjen mukaan.