Warkop uudisti verkkosivunsa

Warkop Oy on uudistanut verkkosivunsa. Sivuston uusin versio on otettu käyttöön 1.5.2019 ja sitä päivitetään tiheään lähiviikkojen aikana. Päivittäminen tulee näkymään tuotekorttien määrän kasvuna mutta jo nyt sivuston tärkeimmät ominaisuudet ovat käytössä.

Uudella sivustolla pystymme tuomaan tarjoamiamme palveluita paremmin esille. Lisäksi sivuston tuotteille on olemassa verkkokauppa, jonka ansiosta asiakas pääsee tilaamaan tuotteet suoraan sivuiltamme. Sivuston tuotekortit on rakennettu joustavasti, joten muutamia vakioituja tuotteita pääsee muokkaamaan kyseisen tuotekortin kautta ja tekemään tuotteesta myös tilauksen.

Tavoitteenamme on rakentaa sivuston tuotteet asiakaslähtöisesti siten, että jokaiselle löytyy haettu ratkaisu valmistamistamme tuotteista. Toivomme että sivusto palvelee jatkossa sekä jälleenmyyjäkenttää mutta myös yksittäistä kuluttajaa.

Koska sivusto on uusi, otamme mielellään myös palautetta vastaan. Kommentit ja kehitysideat voi esittää myyntimme sähköpostiin: sale@warkop.fi.